Tjänster

Kursverksamhet

Kurser håller jag löpande på lite olika platser runt om i Skåne, men framför allt i Höör med omnejd.
Alla kurser kommer att annonseras på denna webbsida under fliken ”Kurser & träningsdagar” så håll utkik efter något som passar dig.

Om du har särskilda önskemål om en kurs du vill ha, men inte hittar den i listan så är du välkommen att höra av dig. Kanske är där fler med samma önskemål som du, eller kan vi tillsammans skapa en kurs?
En uppfödare kanske vill ha en egen kurs för en kull valpar, eller ett träningsgäng kanske vill ha ny inspiration? Maila anna@noseknows.se och beskriv dina önskemål, eller fyll i intresseformulär för kurs här.

Läger & träningsdagar

På egen hand eller i samarbete med andra instruktörer kommer Nose knows arrangera träningsdagar eller helgläger för hundträning.
Allt aktuellt kommer att annonseras på denna webbsida under fliken ”Kurser & träningsdagar” så håll utkik efter något som passar dig.

Det är också möjligt att hyra in mig som instruktör för heldagar eller läger till just det du vill arrangera. Maila till anna@noseknows.se och beskriv vad du önskar, så tar vi det därifrån.

Privatlektion eller lektionspaket

Det går utmärkt att boka timmar för egen träning utifrån de tider som passar dig.
Här tränar vi på precis vad du önskar, eller så kan du få hjälp med att sätta ihop ett träningsprogram.
Bara hör av dig, så hittar vi en lösning tillsammans.

Tävlingar i nose work

Nose knows kommer regelbundet att arrangera både officiella tävlingar och inofficiella träningstävlingar i först och främst nose work. Mer information om dessa hittar du under fliken ”Övriga Arrangemang”.